Ndertese Banimi (tek Kryqezimi Qendres Sanitare)


Në periudhën 2015-2017 filloi projekti I një pallati 13-katësh me sipërfaqe 8365 m2 ndërtim: nga të cilët 11-kate banim me 66 apartamente, 2 kate me 13 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja: Tek Kryqezimi Qendres Sanitare.

Ndertese Banimi (tek Gafurr Muco)


Në periudhën 2012-2014 filloi projekti I një pallati 9-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 40 apartamente, 1 kat me shume njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek lagjja Gafurr Muco.

Projekti Shkolles


Në vitin 2010 filloi ndërtimi I një projekti madhështor i një Institucioni Arsiomor Privat të Shkollës JoPublike “NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA” I cili përfundon më 2012, me sipërfaqe ndertimi 4400 m2. Projekt shumë I veçantë dhe I larmishem nga forma e tij me 4 kate për mësimdhënie ku secili kat përfshin 12 klasa dhe nje kat shërbimi.

Ndertese Banimi (tek spitali)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja pranë Spitalit ose Stadiumit.

Ndertese Banimi (tek shetitorja)


Ne periudhën 2007-2009 filloi projekti I nje godine 11-katësh me sipërfaqe 4985 m2 ndërtim: nga të cilët 7 kate banim, 3 shërbim dhe 1 kat podrum. Pallati 11-katesh ndodhet:Tek Shetitorja e Palmave.

Sherbimet

Ndertime Rrugesh
Ndertime Industriale
Ndertime Civile

Njoftime

10 % ULJE per Prenotimet e muajit Dhjetor.

Firma Ndertimit AAC SHPK Lushnje, ofron per shitje:
1.Ambjente Banimi
Hyrje ap 1+1 me siperfaqe = 78.53 m2 dhe 83.2 m2
Hyrje ap 2+1 me siperfaqe = 99.83 m2, 103.81 m2, 111.23 m2, 127.55 m2

2. Ambjente Sherbimi me siperfaqe nga 14.8 m2 deri 269.78 m2 .

3. Ambjente Parkimi

Adresa: Prane Qendres Sanitare, Tek Karburanti Gulf.

Zyra e Shitjes: 0694092551 dhe 0692080853 .ose e-mail: aacimmobiliare@hotmail.com

Opinione nga klientet tane


Apartament. Cilesia e punimeve eshte e mire, dhe pamja qe ka apartamenti e ben qendrimin aty me te kendshem.

Ambjente Sherbimi. Pozicioni afer spitalit te qytetit i jep perparsi sherbimive ne ambientet e mia.

Apartament. Ne Dhjetor te 2015 prentova apartamentin tim tek pallati prane Qendres Sanitare, ... Firma me ofroi 10 % ulje.

Kontakt

Lushnje, Lagja “Loni Dhamo”
Bulevardi “Shetitorja e Palmave”
Kompleksi “3-Kolonat”
Tel: +355 69 20 80 853
E-mail: info@aac.al

Objektiva

Ne fushen e ndertimit Ne fushen e tregetise
Ne fushen e turizmit Ne fushen e transportit
Ne fushen e mjedisit Ne fushen e prodhimit
Ne fushen e sherbimeve Ne fushen e telekomunikacionit