Ndertese Banimi (tek Kryqezimi Qendres Sanitare)


Në periudhën 2015-2017 filloi projekti I një pallati 13-katësh me sipërfaqe 8365 m2 ndërtim: nga të cilët 11-kate banim me 66 apartamente, 2 kate me 13 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja: Tek Kryqezimi Qendres Sanitare.

Ndertese Banimi (tek Gafurr Muco)


Në periudhën 2012-2014 filloi projekti I një pallati 9-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 40 apartamente, 1 kat me shume njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek lagjja Gafurr Muco.

Projekti Shkolles


Në vitin 2010 filloi ndërtimi I një projekti madhështor i një Institucioni Arsiomor Privat të Shkollës JoPublike “NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA” I cili përfundon më 2012, me sipërfaqe ndertimi 4400 m2. Projekt shumë I veçantë dhe I larmishem nga forma e tij me 4 kate për mësimdhënie ku secili kat përfshin 12 klasa dhe nje kat shërbimi.

Ndertese Banimi (tek spitali)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja pranë Spitalit ose Stadiumit.

Ndertese Banimi (tek shetitorja)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek shetitorja kryesore e qytetit.

Projektet

Projekte te perfunduara

  • Në vitin 2003 filloi projekti I ndërtimit të një kompleksi të quajtur “Tre Kolonat” dhe perfundoi ne vitin 2010. Kompleksi “Tre Kolonat” përfshin 3 pallate nga 7 kate banim, 2 kate sherbimi dhe 1 kat podrum, me siperfaqe totale ndëtimi 15 000 m2: nga të cilat 98 apartamente dhe pjesa tjetër ambjente shërbimi, zbavitje etj... Vendndodhja në Lagjen Loni Dhamo, Bulevardit Shëtitorja e Palmave. Së shpejti “Kompleksit Tre Kolonat” do të ndëtohen edhe 3 godina banimi e sherbimi me sipërfaqe ndërtimi 13 000 m2 duke përbërë kështu një projekt gjigand e shumë të veçantë.
  • Në periudhën 2007-2008 filloi projekti I nje godine 7-katësh me sipërfaqe 1000 m2 ndërtim: nga të cilët 4 kate banim, 2 shërbim dhe 1 kat podrum. Pallati 7-katesh ndodhet pranë Poliklinikës qëndrore ose Ambulancës.
  • Në periudhën 2007-2009 filloi projekti për ndërtimin e një godine me sipërfaqe 4200 m2 ndertim: me 7 kate banimi me 28 apartamente, 1 kat me 5 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja prane Ambulancës.
  • Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja pranë Spitalit ose Stadiumit.
  • Në vitin 2010 filloi ndërtimi I një projekti madhështor i një Institucioni Arsiomor Privat të Shkollës JoPublike “NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA” I cili përfundon më 2012, me sipërfaqe ndertimi 4400 m2. Projekt shumë I veçantë dhe I larmishem nga forma e tij me 4 kate për mësimdhënie ku secili kat përfshin 12 klasa dhe nje kat shërbimi për: laboratore, kinema, bar-mencë, kalçeto, e shërbime të tjera. Vendndodhja në Lagjen 18 Tetori.
  • Pallati L. Gafurr Muco Në vitin 2010 filloi ndërtimi I projektit të një pallati 10 katësh dhe përfundon më 2012, me sipërfaqe ndërtimi 6500 m2: nga të cilat 8 kate banimi me 40 apartamente, 1 kat me 6 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhje në Lagjen Gafurr Muço.

Projekte te paperfunduara dhe ne projektim

  • Në periudhën 2015-2017 filloi projekti I një pallati 13-katësh me sipërfaqe 8365 m2 ndërtim: nga të cilët 11-kate banim me 66 apartamente, 2 kate me 13 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja: Tek Kryqezimi Qendres Sanitare.
  • Së shpejti fillon ndërtimin e projekteve të disa godinave 3,5,8 katëshe me siperfaqe totale ndërtimi 13000 m2, ku do të përfshihen ambjente banimi dhe shërbimi. Vendndodhja në Lagjen Loni Dhamo. Keto godina do ti bashkangjiten “Kompleksit Tre Kolonat”, afati kohor I ndërtimit 2012-2015.

Information Kontakti

Lushnje, Lagja “Loni Dhamo”
Bulevardi “Shetitorja e Palmave”
Kompleksi “3-Kolonat”
Tel: +355 69 20 80 853
E-mail: info@aac.al

Objektiva

Ne fushen e ndertimit Ne fushen e tregetise
Ne fushen e turizmit Ne fushen e transportit
Ne fushen e mjedisit Ne fushen e prodhimit
Ne fushen e sherbimeve Ne fushen e telekomunikacionit