Ndertese Banimi (tek Kryqezimi Qendres Sanitare)


Në periudhën 2015-2017 filloi projekti I një pallati 13-katësh me sipërfaqe 8365 m2 ndërtim: nga të cilët 11-kate banim me 66 apartamente, 2 kate me 13 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja: Tek Kryqezimi Qendres Sanitare.

Ndertese Banimi (tek Gafurr Muco)


Në periudhën 2012-2014 filloi projekti I një pallati 9-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 40 apartamente, 1 kat me shume njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek lagjja Gafurr Muco.

Projekti Shkolles


Në vitin 2010 filloi ndërtimi I një projekti madhështor i një Institucioni Arsiomor Privat të Shkollës JoPublike “NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA” I cili përfundon më 2012, me sipërfaqe ndertimi 4400 m2. Projekt shumë I veçantë dhe I larmishem nga forma e tij me 4 kate për mësimdhënie ku secili kat përfshin 12 klasa dhe nje kat shërbimi.

Ndertese Banimi (tek spitali)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja pranë Spitalit ose Stadiumit.

Ndertese Banimi (tek shetitorja)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek shetitorja kryesore e qytetit.

Sherbime dhe Avantazhet

Sherbimet

  • Ndërtime: civile, industrial.
  • Punime në infrastrukturë rrugore.
  • Prodhim dhe Tregëtim të materialeve të ndërtimit.
  • Agjensi Immobiliare.
Avantazhet

  • Eksperienca shumëvjeçare në fushën e ndërtimit dhe Ndërtimi i objekteve cilësore në pozicione të preferueshme nga tregu.
  • Cilësia e punimeve dhe shërbimit të ofruar dhe Ndërtimi me cilësi dhe materiale të standardeve bashkëkohore.
  • Shpejtësia e realizimit të shërbimeve dhe Krijimi i një ambjenti besimi reciprok dhe I marrëdhënieve korrekte me klientët tanë.
  • Çmimet konkuruese që ofrojmë në treg në fushën ku operojmë dhe Krijimi i partneriteteve afatgjata me përfaqësues seriozë në fushën e ndërtimit, arkitekturës, konstruksionit, pasÇmimet konkuruese që ofrojmë në treg në fushën ku operojmë dhe Krijimi i partneriteteve afatgjata me përfaqësues seriozë në fushën e ndërtimit, arkitekturës, konstruksionit, pasurive të paluajtshme, legjislacionit, kreditimit.

Information Kontakti

Lushnje, Lagja “Loni Dhamo”
Bulevardi “Shetitorja e Palmave”
Kompleksi “3-Kolonat”
Tel: +355 69 20 80 853
E-mail: info@aac.al

Objektiva

Ne fushen e ndertimit Ne fushen e tregetise
Ne fushen e turizmit Ne fushen e transportit
Ne fushen e mjedisit Ne fushen e prodhimit
Ne fushen e sherbimeve Ne fushen e telekomunikacionit