Ndertese Banimi (tek Kryqezimi Qendres Sanitare)


Në periudhën 2015-2017 filloi projekti I një pallati 13-katësh me sipërfaqe 8365 m2 ndërtim: nga të cilët 11-kate banim me 66 apartamente, 2 kate me 13 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja: Tek Kryqezimi Qendres Sanitare.

Ndertese Banimi (tek Gafurr Muco)


Në periudhën 2012-2014 filloi projekti I një pallati 9-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 40 apartamente, 1 kat me shume njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek lagjja Gafurr Muco.

Projekti Shkolles


Në vitin 2010 filloi ndërtimi I një projekti madhështor i një Institucioni Arsiomor Privat të Shkollës JoPublike “NENSHKRUESI I PAVARSISE NEBI SEFA” I cili përfundon më 2012, me sipërfaqe ndertimi 4400 m2. Projekt shumë I veçantë dhe I larmishem nga forma e tij me 4 kate për mësimdhënie ku secili kat përfshin 12 klasa dhe nje kat shërbimi.

Ndertese Banimi (tek spitali)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja pranë Spitalit ose Stadiumit.

Ndertese Banimi (tek shetitorja)


Në periudhën 2007-2010 filloi projekti I një pallati 11-katësh me sipërfaqe 6000 m2 ndërtim: nga të cilët 9-kate banim me 54 apartamente, 1 kat me 7 njësi shërbimi dhe 1 kat podrum. Vendndodhja tek shetitorja kryesore e qytetit.

A.A.C Immobiliare

Nje informacion i shkurter per kompanine tone

Agjensia "A.A.C IMMOBILIARE", pjese e Shoqerise AAC Sh.p.k. vjen prane jush me nje aktivitet te ri I cili operon ne tregun e pasurive te paluajtshme/patundshme e ju ofron per shitje, blerje si dhe per qeramarrje-qeradhenie: troje, toke bujqesore, toke pyll, toke ne zonat turistike dhe industriale, apartamente te reja dhe te vjetra, shtepi, vila, hotele, restorante, lokale, dyqane, magazina, garazhe, ambiente zyrash per qera dhe shitje dhe shume e shume te tjera si keto.

"A.A.C IMMOBILIARE" ju ofron nje pafundesi pronash per t’ju pershtatur kerkesave tuaja ne menyre perfekte. Ne qofte se jeni duke kerkuar per nje investim,prone konkuruese dhe te suksesshme atehere mos humbinsi me kohe se gjithcka qe ju kerkoni do ta gjeni prane agjensise tone.

Synimet tona jane te shumta dhe me prirje te medha,qellimi jone kryesor eshte te orientojme qytetatet drejte asaj qe ju sjell atyre me teper siguri dhe perfitime. Agjensia jone ju siguron shitjen, blerjen apo dhe rastet e qerase ne kohen me te shkurter dhe me te vlefshme per ju. Ju sigurojme zgjidhjen e problemeve tuaja qe u mundojne aq shume per ti zgjidhur. Zgjedhja juaj – detyrimi yne. Si nje nga synimet kryesore te kesaj agjensie eshte edhe informimi i klienteve potenciale me informacionin e plote me te gjitha ofertat qe disponojme si firme ndertimi si dhe ndermjetesimi ne shitjen, blerjen apo dhenien, marjen me qera te pasurive te paluajteshme qe mund te zoteroje gjithsecili.

 

Të gjesh një shtëpi të re apo një pronë ashtu siç e kerkoni ju nuk është e lehtë, për më tepër në kushtet e një tregu jo shumë të qartë. "A.A.C IMMOBILIARE" është këtu që ëndrrat tuaja t’i bëjë realitet. Ne duam t’ju shoqërojmë hap pas hapi drejt zgjedhjes së shtëpisë suaj, duke ju mbështetur, këshilluar e mbi të gjitha duke qenë nga ana juaj, blerës, shitës e investitore, sepse më e rëndësishme se gjithçka për ne është korrektesia dhe profesionalizmi. Ne jemi pranë jush për t’ju përgjigjur pyetjeve tuaja, nevojave tuaja dhe për të përligjur pritshmërinë tuaj. Ne e dime qe shitja apo blerja e shtepise eshte nje ngjarje e rendesishme ne jeten tuaj. Ajo perfaqeson nje nga investimet me te medha dhe me me vlera qe ju mund te beni ne jete, por pikesynimi jone eshte qe ta bejme kete sa me te lehte qe ne mundemi duke ju ofruar një shërbim të plotë e të detajuar qe ju te zgjidhni rrugen me te mire dhe me vendimin tuaj te ndjeheni vertet komode dhe te sigurte ne vitet qe pasojne.

"A.A.C IMMOBILIARE" ju ndermjeteson ne;

  • Shitje-blerje të apartamente të reja të përfunduara dhe apartamenteve ekzistuese.
  • Prenotim apartamentesh të reja, duke bashkëpunuar me firma serioze ndërtimi.
  • Dhënien,marrjen me qira të apartamenteve e vilave, për banim e zyra.
  • Shitje-blerje të trojeve industriale gjatë rrugeve interurbane Durrës-Lushnje-Fier-Berat etj...
  • Shitje-blerje te trojeve për vila ne zonën turistike te: Divjakes, Ardenices, Kolonjes etj...
  • Shitje-blerje apo dhënie me qira të dyqaneve, lokaleve,restoranteve,hoteleve, magazinave etj.

Na lejoni ne t’ju ndihmojme te investoni kapitalin tuaj. per me shume informacione rreth pronave ne shqiperi mos hezitoni te na kontaktoni nepermjet e-mail ose numrave te telefonit tone ose te na vizitoni ne zyren tone "A.A.C IMMOBILIARE" ose ne webside www.aacimmobiliare.com

Information Kontakti

Lushnje, Lagja “Loni Dhamo”
Bulevardi “Shetitorja e Palmave”
Kompleksi “3-Kolonat”
Tel: +355 69 20 80 853
E-mail: info@aac.al

Objektiva

Ne fushen e ndertimit Ne fushen e tregetise
Ne fushen e turizmit Ne fushen e transportit
Ne fushen e mjedisit Ne fushen e prodhimit
Ne fushen e sherbimeve Ne fushen e telekomunikacionit